Facilitering og gruppeprocesser

Min undervisning og facilitering bygger på interaktionen, undringen og refleksion mellem deltageren. Interaktionen er dialogbaseret og faciliterende, sådan at teori nemmere bliver omsat til praksis.
Udover ovenstående underviser og facilciterer jeg i følgende:

  • Konflikthåndtering – Bestil dit formøde her.
  • Kerneopgave, kerneydelser og kerneværdier – Bestil dit formøde her.
  • Sundhed, trivsel og stress håndtering – hvad er psykisk ubalance og hvordan håndteres den og hvilke signaler kan man være opmærksom på – Bestil dit formøde her.
  • Mindfullness, opmærksomhed og øget koncentrationsevne og forbedret søvn – Bestil dit formøde her.
  • Sundhedsfremme, rehabilitering, empowerment og recovery – hvad vil det sige at få kontrol og herredømme over eget liv – Bestil dit formøde her.
  • Håndtering af vold, trusler om vold, hvordan definerer vi det og hvornår skal vi være opmærksom på den usynlig vold. Til emnet hører også magtanvendelse og hvad vil det sige når den udøves i relationen og derved skaber situationer der til fare for omgivelserne – Bestil dit formøde her.

Mentaltræning med fokus på sociale færdigheder der træner de mentale muskler så evnen til at koncentrere sig forbedres og arbejdsglæden øges.

Mental sundhed og bæredygtighed

Mental sundhed handler om at styrke jeres arbejdsglæde, livsglæde og mestringsevne. Jeg arbejder med metoder til at forbedre sundheden så I både øger jeres evne til at leve og mestre hverdagens og fremtidens udfordringer og samtidig øger jeres immunforsvar så I forebygger både psykiske og fysiske sygdomme.

Visionen er at alle mennesker og organisationer oplever et liv med mening, livsglæde, livsmod og høj livskvalitet.

Jeg træner jeres mentale sundhed, så I bliver I stand til at takle verden og mestre livet med større livsglæde og energi.