Skip to main content
MED FOKUS PÅ ET BEDRE
MENTALT HELBRED
Få hjælp til jeres specifikke situation & problematikker – Kontakt mig her.

  VÆLG ÉN ELLER FLERE YDELSER
  Individuel terapiParterapiFamilie terapiSupervision (Institutioner som Bosteder, Plejehjem, Dagsinstitutioner etc.) Mental Sundhed for Virksomheder og OrganisationerKurserEventsForedragHypnose

  VÆLG HVOR BEHANDLINGEN SKAL FOREGÅ

  Familieliv

  Individuelle sessioner samt par- & familieterapi


  Individuelle sessioner

  Målgruppen for mine individuelle sessioner er dig, der døjer med stress, angst, depression, PTST, fobier og/eller emotionelle ustabile forstyrrelser. Er du udsat for mental nedslidning, opgivet af det etablerede system, afventer behandling eller er du mentalt og psykisk udfordret? Og ønsker du at øge din livskvalitet? Så tilbyder jeg individuelle samtaler, der kan give dig livsglæde og livsmod.

  Mere information

  Par- & familieterapi

  Målgruppen for denne type session er alle former for relationer. Det kan derfor både være ægtepar, kærester, familierelationer og venskabs relationer. Et hvert samarbejde og enhver situation, der kræver en interaktion kan være konfliktfyldt og udfordret af kontekst og forskellige vinkler, perspektiver og overbevisninger. Jeg vil lære dig at mestre dine relationer, så du kan få skabt glæde for dig selv og dine omgivelser.

  Mere information

  Recovery – at komme sig

  Målgruppen er mennesker, der har oplevet, eller oplever, svær sygdom eller svære udfordringer. Det kan også være pårørende til svært syge.

  Mere information