Skip to main content
MED FOKUS PÅ ET BEDRE
MENTALT HELBRED
Få hjælp til jeres specifikke situation & problematikker – Kontakt mig her.

  VÆLG ÉN ELLER FLERE YDELSER
  Individuel terapiParterapiFamilie terapiSupervision (Institutioner som Bosteder, Plejehjem, Dagsinstitutioner etc.) Mental Sundhed for Virksomheder og OrganisationerKurserEventsForedragHypnose

  VÆLG HVOR BEHANDLINGEN SKAL FOREGÅ

  Mental sundhed


  Ifølge Sundhedsstyrelsen, så er mental sundhed et vigtigt indsatsområde inden for forebyggelse og sundhedsfremme.

  Mental sundhed er i dag genstand for en stigende opmærksomhed i internationale sundhedsfaglige miljøer. Interessen skyldes blandt andet en øget viden om sammenhængen mellem mental sundhed og udvikling af en række sygdomme.

  Herunder risikofaktorer for både psykisk og fysisk sygdom.

  Det er tankevækkende, at vi i Danmark fører an i den globale udvikling, hvor store dele af arbejdsstyrken slides ned af sin egen psyke. Danmark er det land i verden, hvor flest mennesker må forlade arbejdsmarkedet på grund af psykisk sygdom, stres, ubalance og nedslidning.

  Det nedslående faktum fremgår af en omfattende OECD-rapport. Rapporten afslører, at når fire danskere fik førtidspension eller tilkendt fleksjob i 1995, var den ene af dem slået ud af egen psyke. I dag er det hver anden.

  Det er tankevækkende, og der er derfor en god grund til, at der udvikles ydelser og produkter, der kan forebygge og sundhedsfremme de psykiske ubalancer og sygdomme, som flere og flere i dag er præget af.

  Lad mig hjælpe dig

  Her kommer jeg ind i billedet. Som psykoterapeut tilbyder jeg at hjælpe både private med individuelle sessioner, parterapi og familieterapi. Lige så vel som jeg hjælper erhvervsdrivende med blandt andet ledelses- og medarbejdersupervision.

  Kontakt mig meget gerne allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.