Familie- & parterapi i Ringsted

Har dit og din partners forhold ramt en mur? Har I svært ved at komme videre, og har I brug for professionel hjælp i form af parterapi til at få bugt med konflikterne?

Så er I kommet til den rette.

Ved parterapi hos mig får i:
  • Behandling med høj succesrate

  • En behandler med +15 års erfaring

  • Løsninger tilpasset 100% til jeres behov.

Jeg, Christina Dilling Munk tilbyder parterapi og familieterapi i Ringsted.

Her får I redskaberne til både at være et ‘jeg’ og et ‘vi’. Parterapien vil derfor give jer en større indsigt i hinanden, og hvordan I sammen kan mestre jeres parforhold og de udfordringer, som livet giver jer.

Hvad er parterapi?

Parterapi arbejder med mennesket i relationen til anden eller de andre.

Derfor arbejdes der på interaktion, og hvordan du og din partner interagerer med hinanden. Hvad er jeres forventninger til hinanden, og hvordan ser I på verden hver for sig og sammen?

Der er flere aspekter i terapien. Der både det praktiske; hvem gør hvad. Og så er der samlivet og samværet, og der nærheden og intimsfæren.

Det at mestre interaktionen på flere niveauer og i flere situationer kan i dag virke uoverkommeligt, og mange oplever, at parforholdet er mere belastende end en støtte.

Derfor tilbyder jeg parterapi i Ringsted, der kan forløse jeres dilemmaer og give jer mulighed for et handlerum, hvor I sammen oplever gensidighed og kærlighed.

Hvornår kan du få brug for parterapi?

  • Har I udfordringer og/eller konflikter i jeres parforhold, som I ønsker at takle for at genfinde gnisten?

  • Har du/I konflikter med jeres nære relationer? Det kan være mor, datter, far, søn, tanter, onkler, venner, veninder, bonusforældre og børn etc.

  • Er der f.eks. opstået konflikter ved fødsel, dødsfald, arvesag, flytning, skilsmisse eller anden forandring, og har I brug for støtte og hjælp til at komme gennem situationen sammen?

parterapi på amager

Hvornår skal man vælge parterapi?

Mange tænker, at når der er ferie, så kan vi rigtig nyde hinanden og være sammen. Men så opdager mange, at det man forventede ikke indfries.

Hvis man går i for lang tid og ikke oplever, at parforholdet fungerer, at gnisten er væk, og intimiteten er væk. Måske det hele også bare føles som en grå hverdag, man er irriteret og frustreret. Så er det på tide, at man opsøger en parterapeut.

Det kan også være, at man pludselig bliver ramt af sygdom, arbejdsløshed eller andet, som sætter parforholdet i beredskab. Og så kan det være en kæmpe hjælp at gå til en parterapeut.

Hvad koster parterapi?

Alle tider er på halvanden time, medmindre andet aftales.

Dagtider kr. 1.000 – Starter kl. 8,30 – sidste dagtid kl 16,00

Aftentider Kr. 1.200 – Starter fra kl. 17.00

Familieterapi

2 timer – kr. 1.600

parterapi på amager og i københavn tilbydes også til familier

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg tilbyder at støtte til håndteringen og skabe nye muligheder for at I komme videre i jeres indbyrdes forhold vha. af:

Par- og familieterapi
Dialektisk adfærdsterapi
Konfliktterapi
Verbal og nonverbal kommunikation

Kontakt mig meget gerne i dag, hvis du ønsker hjælp eller gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.