Skip to main content
MED FOKUS PÅ ET BEDRE
MENTALT HELBRED
Få hjælp til jeres specifikke situation & problematikker – Kontakt mig her.

  VÆLG ÉN ELLER FLERE YDELSER
  Individuel terapiParterapiFamilie terapiSupervision (Institutioner som Bosteder, Plejehjem, Dagsinstitutioner etc.) Mental Sundhed for Virksomheder og OrganisationerKurserEventsForedragHypnose

  VÆLG HVOR BEHANDLINGEN SKAL FOREGÅ

  Familie- & parterapi i Ringsted


  Har dit og din partners forhold ramt en mur? Har I svært ved at komme videre, og har I brug for professionel hjælp i form af parterapi til at få bugt med konflikterne?

  Så er I kommet til den rette.

  Ved parterapi hos mig får i:

  Behandling med høj succesrate

  En behandler med +15 års erfaring

  Løsninger tilpasset 100% til jeres behov.

  Jeg, Christina Dilling Munk tilbyder parterapi og familieterapi i Ringsted nær Roskilde, Sorø og Køge.

  Her får I redskaberne til både at være et ‘jeg’ og et ‘vi’. Parterapien vil derfor give jer en større indsigt i hinanden, og hvordan I sammen kan mestre jeres parforhold og de udfordringer, som livet giver jer.

  Hvad er parterapi?

  Parterapi arbejder med mennesket i relationen til anden eller de andre.

  Derfor arbejdes der på interaktion, og hvordan du og din partner interagerer med hinanden. Hvad er jeres forventninger til hinanden, og hvordan ser I på verden hver for sig og sammen?

  Der er flere aspekter i terapien. Der både det praktiske; hvem gør hvad. Og så er der samlivet og samværet, og der nærheden og intimsfæren.

  Det at mestre interaktionen på flere niveauer og i flere situationer kan i dag virke uoverkommeligt, og mange oplever, at parforholdet er mere belastende end en støtte.

  Derfor tilbyder jeg parterapi i Ringsted, der kan forløse jeres dilemmaer og give jer mulighed for et handlerum, hvor I sammen oplever gensidighed og kærlighed.

  Hvornår kan du få brug for parterapi?

  Har I udfordringer og/eller konflikter i jeres parforhold, som I ønsker at takle for at genfinde gnisten?

  Har du/I konflikter med jeres nære relationer? Det kan være mor, datter, far, søn, tanter, onkler, venner, veninder, bonusforældre og børn etc.

  Er der f.eks. opstået konflikter ved fødsel, dødsfald, arvesag, flytning, skilsmisse eller anden forandring, og har I brug for støtte og hjælp til at komme gennem situationen sammen?

  Hvornår skal man vælge parterapi?

  Mange tænker, at når der er ferie, så kan vi rigtig nyde hinanden og være sammen. Men så opdager mange, at det man forventede ikke indfries.

  Hvis man går i for lang tid og ikke oplever, at parforholdet fungerer, at gnisten er væk, og intimiteten er væk. Måske det hele også bare føles som en grå hverdag, man er irriteret og frustreret. Så er det på tide, at man opsøger en parterapeut.

  Det kan også være, at man pludselig bliver ramt af sygdom, arbejdsløshed eller andet, som sætter parforholdet i beredskab. Og så kan det være en kæmpe hjælp at gå til en parterapeut.

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?

  Jeg tilbyder at støtte til håndteringen og skabe nye muligheder for at I komme videre i jeres indbyrdes forhold vha. af:

  Par- og familieterapi

  Dialektisk adfærdsterapi

  Konfliktterapi

  Verbal og nonverbal kommunikation

  Kontakt mig meget gerne i dag, hvis du ønsker hjælp eller gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.