MED FOKUS PÅ ET BEDRE
MENTALT HELBRED
Få hjælp til jeres specifikke situation & problematikker – Kontakt mig her.

  VÆLG ÉN ELLER FLERE YDELSER
  Individuel terapiParterapiFamilie terapiSupervision (Institutioner som Bosteder, Plejehjem, Dagsinstitutioner etc.) Mental Sundhed for Virksomheder og OrganisationerKurserEventsForedragHypnose

  VÆLG HVOR BEHANDLINGEN SKAL FOREGÅ

  Find ro og balance med online terapi


  Føler du dig stresset? Og finder du det svært at skulle navigere mellem familielivet og arbejdslivet? Så er du langt fra alene – i vores senmoderne samfund forventes det, at du konstant skal være på og yde dit bedste, både på arbejdspladsen og i privaten.

  Dette store forventningspres kan føre til stress, angst og andre mentale livsstilssygdomme hos mange mennesker. Som psykoterapeut hjælper jeg dig med at finde ro og balance igen. Jeg tilbyder også online sessioner, så du kan komme i terapi, uanset hvor i verden du befinder dig.

  Skab det gode liv hjemme fra din sofa

  Hvis du har en travl hverdag, så er det oplagt at benytte dig af mine online sessioner, der giver dig mulighed for at snakke med mig hjemme fra sofaen og mange andre steder. På den måde kan du være mere fleksibel, og du slipper for at skulle bruge tid på transport frem og tilbage. Det kan også være, du føler dig tryggest ved at gå til online terapi hjemme i vante rammer.

  Jeg tilbyder nøjagtigt de samme sessioner online som fysisk. Når du går i terapi online hos mig, kan du derfor blandt andet vælge mellem følgende behandlinger:

  Som uddannet psykoterapeut giver jeg dig de rette værktøjer til at skabe et liv med overskud og balance, hvad enten du ønsker en individuel session eller en session med for eksempel din partner.

  Bestil tid til en online session i dag

  Du behøver ikke at tage hele vejen til min praksis i Ringsted for at få gavn af mine terapisessioner. Hvis du tænker, at online terapi kunne være en mulighed for dig, så er du meget velkommen til at bestille en tid eller kontakte mig for eventuelle spørgsmål. Jeg ser frem til at høre fra dig.

  CAND. MAG I PSYKOLOGI OG SUNDHED / PSYKOTERAPEUT MPF
  CVR 26905141

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top