Skip to main content
MED FOKUS PÅ ET BEDRE
MENTALT HELBRED
Få hjælp til jeres specifikke situation & problematikker – Kontakt mig her.

  VÆLG ÉN ELLER FLERE YDELSER
  Individuel terapiParterapiFamilie terapiSupervision (Institutioner som Bosteder, Plejehjem, Dagsinstitutioner etc.) Mental Sundhed for Virksomheder og OrganisationerKurserEventsForedragHypnose

  VÆLG HVOR BEHANDLINGEN SKAL FOREGÅ

  Supervision & coaching


  Supervision og coaching kan være med til at øge både den enkeltes og gruppers forståelse af egne handlinger.

  Supervision kan derfor drive en forandringsproces i organisationen, så virksomheden som helhed oplever en øget samhørighed og forbedret trivsel.

  Jeg tilbyder både ledelsessupervision og medarbejdersupervision.

  Tilbud på supervision

  Ring og få et uforpligtende tilbud på supervision og en gratis forsamtale.

  Ledelsessupervision

  Kender du til krydspres, svære konflikter mellem dine medarbejdere, konflikter fra kunder, pårørende og andre interessenter? Kender du til at have det svært ved at trænge igennem, at administrative opgave fylder i din opgave porte folie, og at du konstant oplever, at du er bagud?

  Jeg tilbyder, at du som leder, mellemleder, afdelingsleder eller teamleder via supervision og åbne refleksioner får mulighed for at finde holdbare og bæredygtige løsninger på dine udfordringer.

  Så du som leder igen har overskud til at være synlig og at være anerkendende overfor dine medarbejdere og andre samarbejdspartnere.

  Medarbejdersupervision

  Det er også vigtig, at der er mulighed for, at medarbejderne har et rum, hvor de kan ventilere deres frustrationer, føle sig hørt og anerkendt.

  Det er lige så vigtigt, at de i processen finder konstruktive handlemuligheder, der kan sikre fremdriften af de forandringer som i dag fordrer enhver virksomhed.

  Jeg tilbyder at yde reflekterende handlingsorienteret supervision for dine medarbejdere, så driften fortsat har fremdrift. Samtidig med at arbejdsmiljøet øges, og at medarbejderne trives.

  Har du nogen spørgsmål?

  Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe med både ledelses- og medarbejdersupervision? Så tøv ikke med at kontakte mig.

  Jeg sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.