Skip to main content
MED FOKUS PÅ ET BEDRE
MENTALT HELBRED
Få hjælp til jeres specifikke situation & problematikker – Kontakt mig her.

  VÆLG ÉN ELLER FLERE YDELSER
  Individuel terapiParterapiFamilie terapiSupervision (Institutioner som Bosteder, Plejehjem, Dagsinstitutioner etc.) Mental Sundhed for Virksomheder og OrganisationerKurserEventsForedragHypnose

  VÆLG HVOR BEHANDLINGEN SKAL FOREGÅ

  Mental sundhed & Mindfulness


  Mental Sundhed er gennem de seneste år kommet mere i fokus, Jeg har gennem mine år som leder samt via min uddannelse som mental sundhedsfremmer og psykoterapeut udviklet flere metoder og redskaber til at øge og styrke den mentale sundhed. Jeg tilbyder både ydelser til private og til virksomheder

  Min vision er at alle skal have muligheden for leve et liv i trivsel og med livsglæde og mestring af de betingelser som det sen moderne liv tilbyder og udfordrer os alle på.

  Private ydelser:

  • Individuelterapi og adfærdsterapi
  • Par- og familieterapi
  • Mindfulness og mestring

  Her tilbyder jeg både individuelle forløb og par- og familie terapi forløb. Jeg tilbyder ligeledes et individuelt forløb i mindfulness og mental træning.

  Virksomheder:

  • Mestring og mindfulness
  • Supervision
  • Facilitering i empatisk kommunikation
  • Helende Arkitektur*

  Jeg tilbyder her også at styrke det mentale arbejdsliv ved hjælp af facilitering af empatisk kommunikation, supervision, hvor jeg både tilbyder sagssupervision, personalesupervision og ledelsessupervision. Derudover tilbyder jeg rådgivning i Helende Arkitektur*.

  Mindfulness og mestring afholdes i dag i flere kommuner i samarbejde med Terapihuset. Forløbet afholdes som et 7 ugers individuelt forløb for sygemeldte borgere med stress problematikker.