MED FOKUS PÅ ET BEDRE
MENTALT HELBRED
Få hjælp til jeres specifikke situation & problematikker – Kontakt mig her.

  VÆLG ÉN ELLER FLERE YDELSER
  Individuel terapiParterapiFamilie terapiSupervision (Institutioner som Bosteder, Plejehjem, Dagsinstitutioner etc.) Mental Sundhed for Virksomheder og OrganisationerKurserEventsForedragHypnose

  VÆLG HVOR BEHANDLINGEN SKAL FOREGÅ

  Helende arkitektur


  Helende arkitektur handler om at skabe fysiske rammer der er med til at give dem der skal være og leve i de fysiske rammer, en oplevelse af tryghed for deres omgivelser samt muligheden for at stimulere deres sanser så de oplever livsglæde og øget livskvalitet.

  Ydelsen Helende arkitektur henvender sig både til institutioner og til virksomheder der ønsker at øge den helende fysiske tilstedeværende ramme samt ønsker at stimulere sanseoplevelsen.

  Her arbejder jeg sammen med andre fagligheder og har et fast samarbejde med dillingfoto, der med sine fotomalerier forstår at skabe et helende udtryk for de omgivelser det enkelte menneske, medarbejder, beboer etc. fysisk skal begå sig og føle sig tryg ved.

  Står I overfor nybyggeri, renoveringer eller ommøbleringer så kontakt Mental Sundhed og få skabt et bæredygtige indeklima med helende arkitektur.

  Televænget – Arkitektgruppen Zeso

  ZESOs transformation af Televænget til nytænkende plejeboliger for sindslidende er netop indviet.

  Mere information

  Televænget – Renover prisen 2019

  Totalrenovering, som skaber nytænkende rammer for sindslidende, hvor den faglige tilgang vægter inddragelse i hverdagen og samfundslivet.

  Mere information

  Bebyggelsen er ramme for sanseintegration, medicinpædagogik, sundhed, bo træning, dialektisk adfærdsterapi og ikke mindst fordybelse, fællesskab og livskvalitet – et konkret eksempel på helende arkitektur, som gør en forskel!

  Leder af Televænget, Christina Dilling Munk: ‘Med indvielsen af Televænget har vi fået et byggeri, der er både fremsynet og kompromisløst til borgere med psykiske sårbarheder. Televænget er en gave til Tårnby, da det vækker vores interesse for det, der er anderledes tænkende, kreativt og dermed giver os nuancer på hverdagens hvide og sorte mainstream tilgang’.

  CAND. MAG I PSYKOLOGI OG SUNDHED / PSYKOTERAPEUT MPF
  CVR 26905141

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top