HYPNOSE
& MINDFULNESS
Få hjælp til jeres specifikke situation & problematikker – Kontakt mig her.

  VÆLG ÉN ELLER FLERE YDELSER
  Individuel terapiParterapiFamilie terapiSupervision (Institutioner som Bosteder, Plejehjem, Dagsinstitutioner etc.) Mental Sundhed for Virksomheder og OrganisationerKurserEventsForedragHypnose

  VÆLG HVOR BEHANDLINGEN SKAL FOREGÅ

  Hypnose og Mindfulness


  Christina Dilling Munk – Mental Sundhed tilbyder nu hypnose og mindfulness.

  Du kan vælge at sammensætte dine sessioner med en blanding af hypnose, mindfulness og psykoterapi, og du kan vælge den ene form frem for den anden, afhængig af hvad du finder bedst for dig.

  Hypnose og mindfulness er ikke det samme, dog kan begge metoder give den enkelte en oplevelse af komme i en trancetilstand.

  Trancetilstand er en helt normal tilstand vi kender fra at dagdrømme og falde i staver. Den kan opstå spontant, som en lykkelig tilstand hvor man glemmer tiden og fortaber sig i en fordybelse fx i en bog eller en film. Der er i dag flere undersøgelse der peger på at denne form for trance giver en oplevelse af afslappethed og fokusering, som gør at man nemmere kan håndtere eksempelvis stress og angst.

  Mindfulness

  Mindfulness kan fx få personer med stress og belastningssymptomer til bedre at slappe af og opnå en tilstand hvor de ikke oplever så kraftige følgevirkninger af deres stress tilstand.

  Læs mere om Mindfulness som behandling: https://netdoktor.dk/sunderaad/mindfulness-som-behandlingsmetode.htm

  Hypnose

  Hypnose er et kraftfuldt værktøj, fordi man skyder genvej til det ubevidste (kaldes også underbevidstheden) og hurtigt kan få ændret uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende.

  Med det bevidste sind har vi evnen til at tænke logisk og analytisk. Vores bevidste sind har begrænset hukommelse, for vi kan kun tænke på cirka syv informationsdele på én gang. Det ubevidste sind kan til gengæld fokusere på 4,5 millioner informationer på samme tid og er vores biologiske harddisk. Her lagres alt, vi har set, hørt, smagt, duftet og fornemmet fra det øjeblik, vi blev skabt. Det betyder dermed også, at positive ressourcefulde oplevelser, hvor vi virkelig har følt os glade og trygge, findes her.

  Hver gang vi forventer eller tænker på noget, danner vi os en forestilling i form af indre billeder, lyde, dufte eller kropsfornemmelser. Vores forestillinger påvirker vores sindstilstand, som virker ind på vores følelser, der igen påvirker vores fysiologi og skaber en tilsvarende adfærd. Vi kan derfor også bruge vores forestillingsevne om noget positivt til at aktivere en ønsket adfærd. Det er så her hypnose kommer ind i billedet.

  – Hvor vores bevidste sind vurderer alting i ord, fungerer det ubevidste sind ved bare at gøre det, det forestiller sig. Så når hypnotisøren går bagom det bevidste sinds kritiske evne og kommunikerer direkte med det ubevidste og kommer med positive forslag, kan det ubevidste sind nemt og naturligt tage imod forslagene, og de bliver ført ud i livet

  Hvordan ser jeg hypnose og hvad tilbyder jeg

  Jeg ser hypnose som et samarbejde.
  Som hypnotisør er jeg din mentale fitness instruktør, og sammen fokuserer vi dit sinds mange ressourcer, så de udnyttes til at optimere din livskvalitet. Hypnosen giver dig en oplevelse og fornemmelse af at erhverve en koncentreret fokusering på fx rygestop, forbedret selvværd, håndtering af fobier, angst, stress og traumer for derved bedre at ændre sindstilstande og adfærdsmønstre. Hypnose opleves næsten altid som en vidunderlig tilstand. Samtidig er det en bevidst tilstand med en øget opmærksomhed, der fokuseres indad mod den proces, jeg guider dig igennem. Den kritiske del af sindet der gerne vil holde status quo, forholder sig til påvirkning udefra, og når du fokuserer din opmærksomhed indad, bliver den del passiv. Det er i den tilstand, at vi kan skabe din nye og positive udvikling.

  For mig er hypnose ikke er en mirakelkur eller en tryllestav, og du kan ikke blive lagt i en hypnose ufrivilligt eller begynde at gøre ting ufrivilligt. Det er den fokuseret hypnose som skal hjælpe dig med at mestre forskellige blokeringer, og ikke som man ser i TV, hvor  folk hopper rundt og siger lyde i et underholdningsprogram.

  Hypnose er et konkret redskab til at skabe effektive og permanente forandringer i dit liv.

  Læs mere på https://netdoktor.dk/fakta/hypnose-genvej-til-det-ubevidste.htm

  Jeg praktiserer hypnose i mine klinikker i Ringsted

  Jeg tilbyder følgende behandlinger

  • Angst- Gør dig fri af angst og fobier.
   Fx højdeskræk, nåleskræk. Præstationsangst, eksamensangst. Socialangst.
  • Få et varigt vægttab – kombiner psykoterapi med hypnose og skab en varig forandring og livsstil
  • Forbedre dit selvværd og lær at ændre negative følelser, tanker og vaner
  • Hjælp til rygestop og stop af anden form for misbrug
  • Giv slip på stress og andre psykiske belastninger

  OBS Jeg tilbyder gratis behandlinger til dem der har nåleskræk og som af denne årsag ikke tør blive vaccineret.

  CAND. MAG I PSYKOLOGI OG SUNDHED / PSYKOTERAPEUT MPF
  CVR 26905141

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top